Origineel gourmetten doe je met de Emerio Pre-Bake Pizzarette. Bak samen je eigen lievelingspizza’s. Met de deeguitsteker maak je de perfecte deegrondjes voor de mini pizza’s die je vervolgens belegd met je favoriete ingrediënten. Je kiest zelf of je de mini pizza’s op de bakplaat of op de bijgeleverde spatels bakt. Binnen 5 tot 7 minuten geniet je van je zelfgemaakte pizza! Bak 6 heerlijke mini pizza’s in 5 tot 7 minuten Geschikt voor 6 personen Voorbakfunctie, grill bruchetta’s of houd de mini pizza’s warm bovenop de koepel Krachtig vermogen van 1500 Watt Warm houden of Pre-Bake functie op de top 10% meer vermogen voor sneller bakken Koepel met glazuurlaag Bakken op de spatel of direct op de bakplaat Bakplaat kan gemakkelijk worden gereinigd
Met de Emerio PO-116100.1 pizzarette bak je samen met vrienden of familie jullie eigen lievelingspizza's. Met de deeguitsteker maak je de perfecte deegrondjes voor de mini pizza's die je vervolgens belegt met jouw favorieten ingrediënten. Leg het op de bijgeleverde spatels en bak het in 5 tot 7 minuten af in de pizzarette. Je hoeft de deur niet meer uit voor heerlijke, verse pizza's! De terracotta koepel zorgt ervoor dat het apparaat op een veilige temperatuur blijft en heeft tevens een voorbak- of warmhoudfunctie. De pizzarette is voorzien van een antiaanbaklaag, zodat het na gebruik gemakkelijk kan worden gereinigd. Voordelen van de Emerio PO-116100.1 * 1500 watt vermogen * Diameter: 40 cm * Voor 6 personen
Met deze Pre Bake Pizzarette van Emerio bak je mini pizza’s met vrienden en familie. Creëer de lekkerste pizza’s met behulp van de deeguitsteker voor perfecte deegrondjes. Bak de pizza’s in 5 tot 7 minuten op de spatels of de bakplaat en geniet samen van een heerlijke en gezellige avond.- Bak 6 heerlijke mini pizza’s in 5 tot 7 minuten- Geschikt voor 6 personenVoorbakfunctie, grill bruchetta’s of houd de mini pizza’s warm bovenop de koepel- Krachtig vermogen van 1500 Watt- Warm houden of Pre-Bake functie op de top- 10% meer vermogen voor sneller bakken- Koepel met glazuurlaag- Bakken op de spatel of direct op de bakplaat