LEGO Disney Princess Elsa en de Nokk ijsstal 43209

  • LEGO Disney Princess Elsa en de Nokk ijsstal 43209
  • LEGO Disney Princess Elsa en de Nokk ijsstal 43209
  • MeerMeer
8 uit 4 klantreviews

Prijzen

Gratis verzending · Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis · Op voorraad

Omschrijving

wehkamp zegt

Help kinderen vanaf 4 jaar hun bouwvaardigheden te verbeteren met dit LEGO Ç€ Elsa en de Nokk ijsstal (43209) Frozen bouwspeelgoed, met een bosstal, Elsa minipoppetje en speelgoed LEGO paardfiguurtje. Dit speelgoed voor meisjes en jongens vanaf 4 jaar helpt het zelfvertrouwen van kinderen te groeien met een geweldige speelervaring, terwijl handige Starter Bricks jongeren een stevige basis geven voor hun bouwwerk. Het spel begint met bouwen en eindigt daar niet.LEGO constructie speelgoed is een geweldige manier voor volwassenen om het bouwplezier te delen met jongeren en is een geweldig verjaardagscadeau voor kleuters. Kinderen kunnen de bouw zelf in de hand nemen omdat deze set wordt geleverd met foto instructies, waardoor het gemakkelijk is voor degenen die net beginnen te lezen om het proces te volgen. Interactieve digitale bouwinstructies maken het bouwen extra leuk. De gratis LEGO Bouwinstructies app bevat intuïtieve zoom- en rotatiehulpmiddelen waarmee jongere kinderen het echte bouwbare model kunnen visualiseren terwijl ze bouwen. Meer dan 4.5 in. (11 cm) hoog, 5 in. (13 cm) breed en 2.5 in. (6 cm) diep.Bevat 53 stuks.

Alternate zegt

Verzorg samen met Disney's Elsa de Nokk! Trek met Elsa het bos in en ontdek de stal van de Nokk tussen de bomen. Kijk naar de ijspegels en edelstenen die aan de takken hangen. Boven op de stal vind je een schitterend sneeuwvlokje. Open de kist en haal er een paar wortels uit voor de Nokk. Help Elsa om de Nokk te borstelen en maak daarna een spannende rit door de sneeuw! Kinderen vanaf 4 jaar leren bouwen met deze LEGO ǀ Disney Elsa en de Nokk ijsstal (43209) set met een stal in het bos, minipoppetje en LEGO paardenfiguur, plus interactieve digitale bouwinstructies die het bouwen nog leuker maken. Met de intuïtieve zoom- en draaifuncties in de gratis LEGO Bouwinstructies app kunnen jonge kinderen het echte model visualiseren. Spelen, bouwen en ontwikkelen Deze 4+ set helpt kinderen bij de ontwikkeling van hun zelfvertrouwen en biedt ze een geweldige speelervaring. De handige startstenen bieden een stevige basis voor hun model. Het plezier begint bij het bouwen en houdt daarna niet meer op. Volop plezier voor het hele gezin Met 4+ bouwspeelgoed kunnen ouders samen met hun kinderen bouwen. Ook volwassenen die nog nooit met LEGO bouwspeelgoed hebben gebouwd, hoeven zich geen zorgen te maken: kinderen kunnen zelfstandig aan de slag dankzij de instructies met afbeeldingen, waardoor ook kinderen die nog niet kunnen lezen alles goed kunnen volgen.

Plein.nl zegt

LEGO 43209 Elsa en de Nokk IJsstalLeef je uit met deze LEGO Disney Elsa en de Nokk IJsstal (43209) set. De set komt met een stal in het bos, minipoppetje en LEGO paardenfiguur, plus interactieve digitale bouwinstructies die het bouwen nog leuker maken. Met de intuïtieve zoom- en draaifuncties in de gratis LEGO Bouwinstructies app kunnen jonge kinderen het echte model visualiseren. * Voor de echte Frozen fan * Leuk om cadeau te geven * Geschikt vanaf een leeftijd van 5 jaar

Blokker zegt

LEGO Disney Elsa en de Nokk ijsstal 43209

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Unisex, Unisex
Gewicht
133 gram, 134 gram
EAN
5702017154367
ID Kopen.nl
1094724
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑