LEGO Marvel Avengers Spider-Man eindstrijd 76261

LEGO Marvel Avengers Spider-Man eindstrijd 76261
8 uit 1 klantreview

Prijzen

Gratis verzending · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

LEGO Marvel Spider-Man eindstrijd (76261) is een model dat de spectaculaire finale van de Marvel Studios film Spider-Man: No Way Home weergeeft. Dit verbluffende eerbetoon aan Spider-Man zit boordevol bekende personages en webschietende actie die fans van 10 jaar en ouder nog lang zal boeien.Deze 360 gradenset bevat geweldige LEGO Marvel minifiguren, waaronder 3 versies van Spider-Man: de vriendelijke buurtheld Spider-Man (Tobey Maguire), de geweldige Spider-Man (Andrew Garfield) en Spider-Man (Tom Holland). De andere minifiguren zijn Electro, Doctor Strange, Green Goblin, Ned, MJ en Doc Ock. Er zijn 3 minifiguursteunen voor actie in de lucht, een afneembaar dak dat Sandmans hand onthult, toegang tot een portaal aan de achterkant en een zacht webelement om minifiguren te omhullen.Voor extra digitaal plezier kunnen bouwers inzoomen, sets in 3D draaien en hun voortgang bijhouden met de leuke, intuïtieve LEGO Builder app. Het Spider-Man 3D model is een leuk Marvel cadeau voor jongens en meisjes die van superhelden houden.Afmetingen: het model is ca. 18 cm hoog, 20 cm breed en 22 cm diep.Bevat 900 onderdelen.

Plein.nl zegt

Lego 76261 Super Heroes Spider-Man Final BattleBen jij een fan van Spider-Man en hou je van spannende gevechten? Dan is de Lego 76261 Super Heroes Spider-Man Final Battle set perfect voor jou! Bouw je eigen epische gevechtsscne tussen Spider-Man en zijn aartsvijand. Met coole functies en minifiguren, biedt deze set urenlang speelplezier voor alle superheldenliefhebbers! * Lego 76261 Super Heroes SpiderMan Final Battle set: bouw je eigen epische gevechtsscne tussen SpiderMan en zijn aartsvijand! * Beleef de spectaculaire finale van Spider-Man: No Way Home met deze indrukwekkende LEGO set, boordevol actie en bekende personages die fans van Spider-Man zeker zullen boeien * Beleef eindeloos speelplezier met deze Lego set vol coole functies en minifiguren

Alternate zegt

Deze LEGO set uit de Marvel Super Heroes serie recreëert de spectaculaire showdown uit de film "Spider-Man: No Way Home". Naast een 360° model met vele speelfuncties is er een brede selectie minifiguren inbegrepen: Spider-Man in 3 versies (als vriendelijke buurman, als The Amazing Spider-Man en als Spider-Man), Electro, Doctor Strange, Green Goblin, Ned, MJ en Doc Ock. Het model bevat 3 minifiguursteunen voor actiescènes in de lucht, een afneembaar dak, een scharnierende toegang met portaal aan de achterkant en een zacht web om minifiguren in te wikkelen.

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Unisex, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
1128 gram
EAN
5702017419770
ID Kopen.nl
2818475
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑