LEGO Ninjago Jay’s Titan Mech 71785

  • LEGO Ninjago Jay’s Titan Mech 71785
  • LEGO Ninjago Jay’s Titan Mech 71785
  • MeerMeer

Prijzen

Gratis verzending · direct leverbaar · Voorraad: zie shop
Gratis verzending · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Kinderen van 9 jaar en ouder zullen met plezier urenlang spannende ninja-actie naspelen met deze LEGO NINJAGO Jay's Titan Mech (71785) bouwset. Bereid je voor op een geweldige confrontatie van Jay in zijn sterkste mecha actiefiguur en zijn medeninjastrijder Nya die het opnemen tegen 2 gevaarlijke skeletstrijders.Deze verstelbare mecha actiefiguur heeft een cockpit op zijn borst met ruimte voor Jay, een groot drakenzwaard, 2 katana's en 2 schieters op zijn schouders. Deze coole speelgoedset voor kinderen bevat 5 LEGO poppetjes van NINJAGO personages: ninjastrijders Jay en Nya, beiden bewapend met een zwaard, een Pixal Bot en skeletstrijders Bottenkoning en Bottenjager met hun eigen bottenstrijderwapens. Er is ook een dubbele kruisboog op een kar die is geladen met 4 snelvuurpijlen.Deze LEGO NINJAGO set nodigt kinderen vanaf 9 jaar uit om te bouwen, terwijl ze spannende verhalen vol actie naspelen met hun favoriete ninja's. Het is een fantastisch verjaardagscadeau of een leuk geschenk voor zomaar tussendoor, voor kinderen die helemaal weg zijn van actiefiguren en battle speelgoed.Afmetingen: Jay's Titan Mech is ca. 28 cm hoog.Bevat 794 onderdelen.

Plein.nl zegt

Lego Ninjago 71785 Jay's Titan MechKinderen zullen met plezier urenlang spannende ninja-actie naspelen met deze LEGO Ninjago Jay's Titan Mech bouwset. De verstelbare speelgoedmecha heeft een cockpit op zijn borst met ruimte voor Jay, een groot drakenzwaard, 2 katana's en 2 schieters op zijn schouders. Deze coole speelgoedset voor kinderen bevat 5 minifiguren: ninjastrijders Jay en Nya, beiden bewapend met een zwaard, en groene bottenstrijders Bottenkoning, Bottenridder en Bottenjager met hun eigen groene bottenstrijderwapens, plus een dubbele kruisboog op een kar die is geladen met 4 snelvuurpijlen. Er is ook een Pixal Bot.Laat de LEGO Builder app jou en je kind begeleiden tijdens het eenvoudige en intuïtieve bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets en houd je voortgang bij. * 794-delig * Duik in de wereld van Ninjago! * Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar

Alternate zegt

Bereid je voor op een geweldige confrontatie van Jay in zijn sterkste mecha en zijn medeninjastrijder Nya die het opnemen tegen 3 gevaarlijke groene bottenstrijders. Kijk uit! Bottenkoning, Bottenridder en Bottenjager willen hen uitschakelen met een dubbele kruisboog op een kar die is geladen met 4 snelvuurpijlen. Verdedig je met het grote drakenzwaard van de mecha, 2 katana's en 2 schieters. Je moet NINJAGO City van de aanval redden! Kinderen van 9 jaar en ouder zullen met plezier urenlang spannende ninja-actie naspelen met deze LEGO® NINJAGO® Jay's Titan Mech (71785) bouwset. De verstelbare speelgoedmecha heeft een cockpit op zijn borst met ruimte voor Jay, een groot drakenzwaard, 2 katana's en 2 schieters op zijn schouders. 5 minifiguren voor geweldige confrontaties Deze coole speelgoedset voor kinderen bevat 5 minifiguren: ninjastrijders Jay en Nya, beiden bewapend met een zwaard, en groene bottenstrijders Bottenkoning, Bottenridder en Bottenjager met hun eigen groene bottenstrijderwapens, plus een dubbele kruisboog op een kar die is geladen met 4 snelvuurpijlen. Er is ook een Pixal Bot. LEGO Builder app Laat de LEGO Builder app jou en je kind begeleiden tijdens het eenvoudige en intuïtieve bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets en houd je voortgang bij.

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Jongens, Unisex
Gewicht
1049 gram
EAN
5702017413013
ID Kopen.nl
2402149
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑