LEGO Super Heroes Spider-Mans Tech Driewieler 10781

  • LEGO Super Heroes Spider-Mans Tech Driewieler 10781
  • LEGO Super Heroes Spider-Mans Tech Driewieler 10781
  • LEGO Super Heroes Spider-Mans Tech Driewieler 10781
  • MeerMeer
10 uit 1 klantreview

Prijzen

+ 3,90 verzendkosten = 20,85 · Op voorraad

Omschrijving

wehkamp zegt

Gun kleine webslingeraars urenlang speelplezier met deze leuke LEGO Marvel Spider-Man voertuigenset. Miles Morales: Spider-Mans tech driewieler (10781) is een ideaal cadeautje voor Spider-Man-fans vanaf 4 jaar en nodigt uit tot fantasierijk speelplezier voor elk moment. Marvel fans kunnen achtervolgingsscènes vol actie naspelen als Miles Morales Green Goblin weet te achterhalen en zijn zweefvlieger neerhaalt met een welgemikt web.LEGO 4+ sets bevatten slimme onderdelen waarmee jongens en meisjes heerlijk kunnen spelen. De handige startsteen vormt een stevige basis om op te bouwen, zodat kinderen snel kunnen beginnen met spelen. 4+ sets bieden volwassenen een leuke manier om samen met hun kinderen bouwplezier te beleven. Heb je nog nooit een LEGO set gebouwd? Geen zorgen: deze superheldenspeelset bevat instructies met afbeeldingen, waardoor hij zelfs voor kinderen die nog niet kunnen lezen eenvoudig te maken is.

Alternate zegt

Gun kleine webslingeraars urenlang speelplezier met deze leuke LEGO Marvel Spider-Man voertuigenset. Miles Morales: Spider-Mans tech driewieler (10781) is een ideaal cadeautje voor Spider-Man-fans vanaf 4 jaar en nodigt uit tot fantasierijk speelplezier voor elk moment. Marvel fans kunnen achtervolgingsscènes vol actie naspelen als Miles Morales Green Goblin weet te achterhalen en zijn zweefvlieger neerhaalt met een welgemikt web. Eenvoudige modellen voor jonge Spidey fans LEGO 4+ sets bevatten slimme onderdelen waarmee jongens en meisjes heerlijk kunnen spelen. De handige startsteen vormt een stevige basis om op te bouwen, zodat kinderen snel kunnen beginnen met spelen. Plezier voor het hele gezin 4+ sets bieden volwassenen een leuke manier om samen met hun kinderen bouwplezier te beleven. Heb je nog nooit een LEGO set gebouwd? Geen zorgen: deze superheldenspeelset bevat instructies met afbeeldingen, waardoor hij zelfs voor kinderen die nog niet kunnen lezen eenvoudig te maken is.

Blokker zegt

Lego Marvel Spiderman Miles Morales: Spider-Mans tech driewieler 10781

Plein.nl zegt

Lego 10781 Super Heroes 4+ Spider-Man Techno TrikeHoud kleine webslingers bezig met deze leuke LEGO Marvel Spider-Man voertuigset. De ideale traktatie voor kleine Spider-Man-fans van 4 jaar en ouder, de Miles Morales: Spider-Man's Techno Trike (10781) speelset inspireert altijd, fantasierijk spel. Marvel-fans kunnen achtervolgingsscènes vol actie naspelen terwijl Miles Morales Green Goblin in het nauw drijft en zijn zweefvliegtuig neerhaalt met een goed gericht web. LEGO 4+ sets worden geleverd met slimme functies om jongens en meisjes een leuke speelervaring te bieden. De handige startsteen biedt een stevige basis om te bouwen, zodat kinderen snel aan de slag kunnen met het superheldenrollenspel. 4+ sets zijn een leuke manier voor volwassenen om het bouwplezier met kinderen te delen. Volwassenen die nog niet bekend zijn met LEGO-bouwen hoeven zich geen zorgen te maken - deze Superheld-speelset wordt geleverd met foto-instructies, waardoor het proces zelfs voor kinderen die nog maar net beginnen te lezen gemakkelijk is. * In Spiderman thema * Leuk om cadeau te geven * Geschikt vanaf een leeftijd van 4 jaar

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Jongens, Unisex
Kleur
Green
Gewicht
145 gram, 140 gram, 181 gram
EAN
5702017150642
ID Kopen.nl
1056027
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑