LEGO Super Mario Bundel: Sneeuwscooter voor poolonderzoek + Verkenningsduikboot 71422

LEGO Super Mario Bundel: Sneeuwscooter voor poolonderzoek + Verkenningsduikboot 71422
9 uit 4 klantreviews

Prijzen

Gratis verzending · direct leverbaar · Voorraad: zie shop
+ 7,99 verzendkosten = 36,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Kinderen kunnen een leuk level creëren met deze coole LEGO Super Mario Uitbreidingsset: Picknick bij Mario's huis (71422). Het gedetailleerde speelgoed huis en de tuin bieden talloze mogelijkheden voor rollenspellen en manieren waarop spelers digitale munten kunnen verdienen met hun interactieve LEGO Mario, LEGO Luigi of LEGO Peach figuren (niet inbegrepen).Kinderen kunnen de gele Yoshi begroeten, slapen in het bed, koekjes 'eten' uit de picknickmand, de groenten in de tuin 'water geven', hockey spelen of gaan vissen in de speelgoed boot. Let op: je hebt de startset 71360, 71387 of 71403 nodig. Met de LEGO Super Mario startsets en uitbreidingssets kunnen fans unieke levels maken, uitbreiden en ombouwen voor urenlang speelplezier.Deze speelset is een geweldig cadeau voor jongens en meisjes, alle kinderen van 6 jaar en ouder die graag meedoen met de nieuwste trends. Download de LEGO Super Mario app voor de bouwinstructies, inspirerende tips en meer voor een nog leukere creatieve ervaring.Afmetingen: deze modulaire set is ca. 14 cm hoog, 24 cm breed en 20 cm diep in de basisopstelling.Bevat 259 onderdelen.

Alternate zegt

Met deze uitbreidingsset uit de LEGO Super Mario-serie kun je weer een spannend level maken. Het gedetailleerde huis van LEGO stenen en de tuin bieden veel mogelijkheden voor een rollenspel. Daarnaast hebben spelers veel mogelijkheden om digitale munten te verzamelen met de LEGO figuren Mario, Luigi of Peach (elk niet inbegrepen). Zeg hallo tegen de gele Yoshi, doe een dutje in bed, eet de koekjes uit de picknickmand, geef de groenten in de tuin water, speel hockey of ga vissen in de roeiboot. De set kan gecombineerd worden met andere Super Mario speelsets.

Plein.nl zegt

Lego 71422 Super Mario Picnic Mario's HouseOntdek de magie van Lego 71422 Super Mario Picnic Mario's House! Bouw je eigen avontuurlijke wereld met Mario en zijn vrienden. Verken het huis, geniet van een picknick in de tuin en verzamel munten om je score te verhogen. Met interactieve functies en eindeloze speelmogelijkheden is dit de ultieme set voor elke Lego en Super Mario fan! * Bouw je eigen avontuurlijke wereld met interactieve functies en eindeloze speelmogelijkheden in Lego 71422 Super Mario Picnic Mario's House * Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen avonturen bedenken in het gedetailleerde huis en de tuin van Mario, waarbij ze digitale munten kunnen verdienen met hun interactieve LEGO Mario, LEGO Luigi of LEGO Peach figuren * Beleef eindeloos speelplezier met interactieve functies en creer je eigen avonturen in Mario's House

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Unisex, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
321 gram
EAN
5702017415741
ID Kopen.nl
2773240
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑