PROFI COOK Sous-vide-gaarapparaat PC-SV 1112
De ProfiCook sous vide bereider PC-SV 1112 biedt een nieuwe en precieze manier om langzaam te koken met vacuüm verzegeld voedsel. Het apparaat heeft een elektronische temperatuurregeling (met een maximale afwijking van +/- 0,5 ° C)! Als u textuur, smaak, vitamines en voedingsstoffen wilt behouden, is dit apparaat van ProfiCook ideaal! Staat los van Sous-vide koken, het kan ook worden gebruikt voor het maken van yoghurt en voor het warm houden van voedsel. Levering bevat 1 tang en 1 roestvrijstalen rek.
Proficook sous vide machine SV1112
Met de ProfiCook Sous-Vide PC-SV 1112 zijn de gerechten in een handomdraai klaar. SousVide is een methode om voedsel lange tijd in vacuüm verzegelde zakken op lage temperaturen te koken. Door te vacumeren worden vitaminen, vitale stoffen en aroma's behouden. Het voedsel wordt mals en sappig en behoudt zijn natuurlijke smaak. De Sous-Vide Cooker PC-SV 1112 heeft een roestvrijstalen behuizing en een capaciteit van 8,5 liter. De temperatuur kan elektronisch worden geregeld tussen 45 en 90 °C. Het blauw verlichte LCD-display geeft informatie over de ingestelde tijd en de huidige temperatuur.